Зарегистрироваться |  Вход | Стоимость |  О нас |  Вопросы и Ответы |  Контакты  
Сайт сейчас работает в режиме постепенного восстановления после большого технического сбоя некоторые функции могут еще не работать
 
Найти   В  
  Расширенный Поиск  
 
  Вернуться к результатам поиска  
Последний вход: 5.5.2020 
 
 
 
 
  График работы:
  ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
 Утро      
 После обеда      
 Вечер              
 Ночь              
 
 
Графік: З понеділка по четвер, орієнтовно з 9-10 години до 19-20 години. Вихідні – п’ятниця, субота, неділя. Розглянемо варіант без проживання так і з проживанням (з понеділка по четвер – у нас, на п’ятницю, суботу неділю людина їде додому). 
 
 
 

 

 
 
 
 
Няня для 1 річної дівчинки, метро Святошино, Житомирська, м. Київ  Вакансия No: 46869 
 
Имя работодателя: Ірина Вікторівна К. (ID: 120898)
Место работы: Киев, Святошинский, ст.метро Святошин, (Святошинський Район) 
Размещено: Август 31, 2019 
 
  Зарегистрируйтесь бесплатно и сможете связатся с работодателем напрямую  
 
  Описание работы
 
Оголошення Шукаємо няню для майже однорічної дівчинки на тривалий термін. Графік: З понеділка по четвер, орієнтовно з 9-10 години до 19-20 години. Вихідні – п’ятниця, субота, неділя. Розглянемо варіант без проживання так і з проживанням (з понеділка по четвер – у нас, на п’ятницю, суботу неділю людина їде додому). Няня має приступити до роботи з 27.08.2019. Локація: м. Київ, біля метро Святошино або Житомирська. Вимоги до няні: - українська мова; - уважність, охайність та відповідальність; - терплячість та врівноваженість; - досвід роботи із дітьми; - вміння надати першу медичну допомогу (медична освіта буде перевагою) - готовність виконувати вимоги батьків щодо піклування за дитиною, режиму, і т.д.; - задовільний стан здоров’я (підтвердженням буде медична карта або довідка про стан здоров’я); - відгуки або готовність надати контакти від попередніх роботодавців. - вік до 45 років Ми зі свого боку гарантуємо вчасну оплату послуг, повагу та приязне ставлення до помічниці нашої сім’ї. Обов’язки няні: - першочергово дбати про безпеку життя та здоров’я дитини; - годувати та готувати дитячу їжу; - надати першу медичну допомогу в разі потреби; - лікувати дитину, якщо дитина захворіла; - дотримуватися правил безпеки та гігієни; - вкладати спати; - гуляти, гратися і розвивати; - доглядати за дитячими речами, прати, прибирати в дитячій кімнаті і поличках; - виконувати вимоги батьків щодо догляду та виховання дитини; - виконувати рекомендації роботодавця, в тому числі щодо часу та місця прогулянок дитини; - за потреби – готувати їжу на себе та дорослих та робити легке прибирання. Якщо Вас зацікавила вакансія, то надішліть будь ласка своє резюме/коротку інформацію про себе в мені приват, яка включає такі дані 1.Прізвище, ім’я, по-батьков 2. Фото 3. Вік 4. Наявність своїх дітей і їх вік 5. Освіта 6. Досвід роботи з дітьми (який вік дітей, тривалість контрактів, скільки років працюєте у цій сфері) 7. Які методики розвитку знаєте і використовуєте? 8. Якими мовами володієте? (українська – обов’язково!). 9. Чому обрали професію няні? 10. Ваші контакти (телефон, адреса проживання) 11. Контакти попередніх роботодавців (як мінімум двоє) 12. Ваші очікування щодо оплати за годину, день, місяць.  
 
 
Количество детей: 
Возраст детей: 1 - 2 года  
 
 
 
Занятость:
С проживанием или без, Полная занятость 
Часы работы:
40-50 часов в неделю 
Работа на срок:
1 - 2 года 
Водительское удостоверение:
Нет 
Автомобиль:
неуместно для данной вакансии 
 
Дата начала работы:
Август 31, 2019 
Якомога швидше
Заработная плата:
70 грн./час или договорная 
Я надаю перевагу погодинній оплаті. Наш бюджет 70 грн. в годину. Будемо домовлятися
Предпочтения по курению:
Не курящий/-ая 
Я предлагаю следующие условия проживания в моей семье (Для вакансии с проживанием):
   личная комната
 
   общая ванная для работника и семьи
 
 
 
 
 
 
Работа и вакансии для Няни в Киеве без посредников