Зарегистрироваться |  Вход | Стоимость |  О нас |  Вопросы и Ответы |  Контакты  
Сайт сейчас работает в режиме постепенного восстановления после большого технического сбоя некоторые функции могут еще не работать
 
Найти   В  
  Расширенный Поиск  
 
  Вернуться к результатам поиска  
Последний вход: Ноябрь 17, 2021 
 
 
 
 
  График работы:
  ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
 Утро          
 После обеда          
 Вечер
 Ночь
 
 
 
 
 
Няня в Киеве
 

 

 
 
 
  Колотуцкая Павловна О. 
  Возраст: 37      Киев, (Лесной)
 
Номер анкеты (ID): 132232 
Предоставляю услуги: Няня, Няня-сопровождающая, Помощница 
Занятость: Без проживания, Полная занятость, Частичная занятость 
 
  Присоединитесь к НашаНяня и звоните кандидатам напрямую
 
  Обо мне
 
Имею опять работы с детьми возраста с 0-5 лет, образования высшее, замужем есть ребёнок. Веселая, оптимистическая, люблю кататься на велосипеде, пешие прогулки. Мой девиз « даже если сейчас плохо, то обязательно станет хорошо!» такой закон! 
 
 
Гражданство:
Украина 
Право работать на территории Украины?:
Да 
Справка об отсутствии судимости:
Нет 
Семейное положение:
замужем/женат 
Курение:
Не курю 
Знание языков:
Украинский, Русский, Итальянский 
 
Наличие водительского удостоверения:
Да 
Личный автомобиль:
Нет 
Умение плавать:
Да 
Религия:
Православие 
Готова работать в доме с домашними животными:
Да 
 
 
  Опыт работы и Образование
 
Опыт работы: 5 лет, Рекомендации с прежнего места работы: 3
Розкажу трішки про свій досвід роботи няні. Маю сина, 11 років) працювала нянею не на постійній основі, так як мама актриса, і я ходила коли були зйомки, маленькій на той час було 10 місяців я проводила з нею час)

Потім на постійній основі я працювала з маленьким якому на той час було 2 місяці мама працювала в ООН їй треба було вийти з дикрету. Була я з ним до 3 років потім я пішла, в зв’язку з тим, що мій син пішов в перший клас, і треба було йому приділяти багато часу в навчанні. В мої обов’язки входило все те, що робить «мама»: ринок починався з того, що маленький прокидався ми йшли вмивалися, міняли підгузок, снідали (годувала) переодягатися, гралися, розвивалися (розвиваючи ігри) гуляли на вуличці, читали казочки, згодом вчили кольори. Всі розвиваючи штуки відбувалися згідно його віку, навіть ходили в школу раннього розвитку, обідали, вкладалися спати на обідній сон, вечеряли. Потім робота була з маленькою їй було 7 місяців, я допомагала мамі один раз в тиждень. Потім була нянею для дівчинки (10 міс.) Крайня робота це маленька (2 роки) ми знею весело проводимо час, купаємося в басейні, вчимо віршики, вчимо італійську мову, танцюємо, співаємо. Ось так! Якщо будуть питання, то звертайтеся. З людьми я лагоджу, з дітками теж)

Вдалого дня! 
 
 
Опыт работы с детьми следующих возрастных групп:
3 - 12 месяцев, 1 - 2 года, 2 - 5 лет, 5 - 10 лет, Старше 10 лет  
Образование / курсы:
Средняя школа, Диплом бакалавра/специалиста, Диплом магистра 
2003 отримала атестат 2007 отримала диплом Бакалавра 2009 отримала диплом Магістра 
 
  Предпочтения по желаемой должности
 
Должность:
Няня, Няня-сопровождающая, Помощница 
Приемлемые варианты работы:
Без проживания, Полная занятость, Частичная занятость 
К-во рабочих часов в неделю:
более 50 часов в неделю 
Работа на срок:
   1 - 2 года
 
   сколько понадобится работодателю
 
Готовность выполнять следующие обязанности:
   Приготовление пищи
 
   Легкая уборка
 
   Выполнение поручений
 
   Вождение автомобиля
 
   Стирка детских вещей
 
   Присмотр время от времени за друзьями/гостями детей
 
   Глажка детского белья
 
   Детская гигиена и содержание в порядке детских комнат
 
   Готовность следовать диетическим нормам детского питания
 
   Приготовление школьных обедов
 
   Содержание в порядке детских вещей
 
   Планирование детских мероприятий / внешкольных занятий
 
 
Дата начала работы:
Сентябрь 24, 2021 
Желаемая зарплата:
80 грн./час или 15000 - 17000 грн./месяц 
Максимум детей в семье для одновременной работы:
двое детей 
Готовность путешествовать с семьей:
Да 
Готовность работать с детьми-инвалидами:
Нет 
Работа по дому:
   Закупка продуктов питания
 
   Приготовление пищи по просьбе работодателя
 
   Содержание кухни в чистоте во время часов работы
 
   Прием и обслуживание гостей
 
   Уход за домашними животными
 
   Выгуливание собаки и уход за ней
 
   Уход за комнатными растениями
 
   Ежедневное подметание полов в кухне
 
   Ежедневное мытье посуды при помощи посудомоечной машины
 
   Вынос мусора
 
   Выполнение поручений
 
   Планирование особых событий
 
 
 
Дополнительный опыт / квалификации / предпочтения:
Жила в Італії, володію італійською мовою. Семе головне це людські приємні відеосини з батьками. Та щоб з дитиною склався «позлик» при зустрічі. 
 
 
  Рекомендации
 
Крушинська Маша 
Рекомендаційний лист Ольга Колотуцька, 1986 року народження, яка проживає за адресою: м. Київ, вул. Космонавта Волкова 20а, працювала в нашій сім’ї нянею у 2013 році декілька місяців. Я мала проект з ненормованим графіком, і Оля повністю допомогала мені з 8 місячною донькою, саме у той період коли починався прикорм і завершувалось ГВ. Вона була «острівцем» графіку і стабільності для моєї дитини у хаотичний період моєї роботи. В її обов’язки входило: годування за графіком, (в тому числі і допомога переходу з ГВ) прогулянки на свіжому повітрі, гігієна дитини, та організація здорового сну. Оля виконувала всі мої побажання та заспокоювала мої тривоги. Вона швидко знайшла контакт з моєю донькою, було видно одразу, що дитина її прийняла. Ольга почала читати їй книжку (яку сама принесла) і як зараз пам’ятаю, називала доню ніжно «лисеня». Для мене не було проблемою що Оля немає спеціальної освіти, бо я знаю що всі члени її родини якось пов’язані з дітьми, або дитячою психологією. Я знаю, що Оля розвивається постійно у цьому напрямку, і я можу інколи спитати у неї пораду. А ще для мене був суттєвий той факт, що вона сама мати, і виховує сина, тому її досвід і погляди співпали з моїми. У неї є чіткі моральні цінності і спокійний, розсудливий характер. На жаль мій проект закінчився, і Олю одразу запросили до іншої родини. І звичайно це хороший показник! Коли і отримала інший проект, Оля була вже зайнята, а ми так і не змогли знайти іншу няню, бо я нову людину постійно порівнювала з Олею, і прийшлось справлятись самотужки. Оля була єдиною кому я змогла довірити дітей. І я бажаю їй найкращої роботи, яка приносить задоволення! З повагою, Маша Крушинська Телефон для зворотнього зв’язку 0971034600  
 
 
Мовчан Лідія 
Рекомендаційний лист Ольга Колотуцька, 1986 р.н., яка проживає за адресою: м. Київ вул. Космонавта Волкова 20а, працювала в нашій сім'ї нянею з березня 2014 по квітень 2016 року з нашим сином з 5 місяців до 2.5 років. Ольга працювала 5 днів на тиждень з 9.00 до 18.00, інколи й пізніше. В її обов'язки входило: щоденний догляд за дитиною, привчання його до чистоти й акуратності, годування дитини, утримання в чистоті одягу та іграшок дитини, прогулянки, ігри - заняття за віком, супровід малюка на розвиваючі заняття. У Ольги немає педагогічної освіти, але вона знає і використовує в роботі методики раннього розвитку, цікавиться різними книгами з виховання та розвитку маленьких дітей. Вона швидко знайшла спільну мову з нашим сином, проявляла до дитини, як м'якість, так і серйозність, в залежності від обставин. Хочу відзначити пунктуальність, сумлінність, акуратність, старанність та повагу Ольги, як по відношенню до дитини, так і до всіх членів нашої сім’ї. Вона могла зацікавити хлопчика різними іграми та заняттями, вміла швидко заспокоїти збуджену дитини. Наш син з радістю зустрічав няню, охоче гуляв з нею. Ольга займалася з дитиною: використовувала в роботі розвиваючі, рухливі ігри, розігрувала для нього лялькові вистави, складала з ним конструктори Лего, гралася в ігровій кімнаті та співала йому пісеньки. Ольга весь час була на зв’язку з нами: розповідала нам про успіхи або невдачі дитини, та відправляла фото за день, завжди інформувала нас у смс повідомленнях про те, як пройшов день, правильно сприймала наші побажання, на зауваження реагувала спокійно. У дитячій завжди був порядок і чистота. В зв’язку з тим що її син йшов до першого класу ми з Ольгою припинили співпрацю, натомість її роботу няні продовжила її рідна сестра. Вже пройшло більше 5 років, але ми дотепер з радістю та любов’ю продовжуємо спілкуватись та з великим бажанням розповідати один одному про життя наших дітей. Ольга Колотуцька – надійна, порядна, любляча дітей няня, завжди з позитивним настроєм. Із задоволенням рекомендую її в якості няні для дитини від 0 до трьох років, а то й і більше. На всі питання з приводу роботи няні Ольги Колотуцької, я готова відповісти по тел. (067 940 96 20) Мовчан Лідія.