Зарегистрироваться |  Вход | Стоимость |  О нас |  Вопросы и Ответы |  Контакты  
Сайт сейчас работает в режиме постепенного восстановления после большого технического сбоя некоторые функции могут еще не работать
 
Найти   В  
  Расширенный Поиск  
 
  Вернуться к результатам поиска  
Последний вход: 3.3.2023 
 
 
 
 
  График работы:
  ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
 Утро    
 После обеда    
 Вечер    
 Ночь              
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
Няня - Киев, ст.метро Позняки, (Дарницький)  Вакансия No: 83760 
 
Данная вакансия уже заполнена и работодатель остановил рекламу.
Зарегистрируйтесь и начните рекламу своей анкеты, чтобы тысячи потенциальных работодателей смогли просмотреть ее и связаться с вами, предлагая открытые вакансии.
 
  Описание работы
 
Шукаємо няню для малюка 4 міс. (На момент виходу на роботу буде 5 міс.) з лютого 2022. Графік роботи: Повна зайнятість, 5 днів на тиждень, 9 годинний робочий день (з 09:00/10:00, попередньо обговорюється) Територіально: Дарницький район (Позняки). Іноді можливі додаткові години роботи Сб-Нд (по передній домовленості). Шукаємо «свою» людину, яка буде розділяти мої і чоловіка погляди на виховання дитини, любити свою роботу та діток. Зацікавлені в тривалій співпраці. Є домашня тварина - йоркширський тер’єр, розумна та любляча собака. Що ми очікуємо: - Догляд за дитиною протягом дня - Слідування режиму сна та активності (сон, гігієна, годування зцідженим грудним молоком, прогулянки 1-2 рази на день) - Прання, прасування, складання дитячого одягу - Догляд за дитячою зоною (іграшки, розвиваючий коврик і тд) - Ігри та розвиваючі методики відповідно віку - Приготування їжі для дитини (при введенні прикормів) Вимоги: - Вік 30-45 років - Вільне і грамотне володіння українською мовою - Пунктуальність, відповідальність, без шкідливих звичок - Досвід роботи з дітками даного віку обов’язкова - Наявність власних дітей - Наявність діючої медичної книжки з реально пройденим медоглядом (флюрографія/ рентген, результати аналізів на ВІЛ, гепатит С,В) - Вакцинація від covid-19 обов’язкова (зроблена вакцинація!) - Хороша фізична форма та здоров’я (малюк активний і потребує достатньо багато уваги та різних видів активностей, просто лежати і розглядати іграшки на інтерактивному коврику - це не про нашу дитину) - Наявність рекомендацій з попередніх місць роботи. - Завантажити посудомийку, розвішати на сушку речі з пральної машини (заохочується, але не є обов’язковим) З нашої сторони гарантуємо своєчасну оплату та адекватне відношення. Ставка 15 000 (можливе обговорення). Оплачувана відпустка 14 днів в рік. Оплачувані лікарняні 7 днів в рік. Прошу не писати коментарі, якщо вас не зацікавила дана вакансія чи не задовільняють з будь-яких причин умови роботи і т.д. 
 
 
Количество детей: 
Возраст детей: 3 - 12 месяцев  
 
 
 
Занятость:
Без проживания, Полная занятость 
Часы работы:
40-50 часов в неделю 
Работа на срок:
более 2 лет 
Водительское удостоверение:
Нет 
Автомобиль:
неуместно для данной вакансии 
 
Дата начала работы:
Немедленно 
Заработная плата:
15000 - 17000 грн./месяц 
Предпочтения по курению:
Не курящий/-ая 
 
 
 
 
 
Работа и вакансии для Няни в Киеве без посредников