Зарегистрироваться |  Вход | Стоимость |  О нас |  Вопросы и Ответы |  Контакты  
Сайт сейчас работает в режиме постепенного восстановления после большого технического сбоя некоторые функции могут еще не работать
 
Найти   В  
  Расширенный Поиск  
 
  Вернуться к результатам поиска  
Последний вход: 24.6.2020 
 
 
 
 
  График работы:
  ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
 Утро    
 После обеда              
 Вечер              
 Ночь              
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
Шукаю няню для 4-річного хлопчика - Винница, Замостянский , (Вінниця)  Вакансия No: 76502 
 
Данная вакансия уже заполнена и работодатель остановил рекламу.
Зарегистрируйтесь и начните рекламу своей анкеты, чтобы тысячи потенциальных работодателей смогли просмотреть ее и связаться с вами, предлагая открытые вакансии.
 
  Описание работы
 
Шукаю няню, яка хоче стати моєму 4-річному сину другом та старшим наставником. Коротко про нас: я із сином живемо в районі 45 заводу (перевагу надаємо няні, котра проживає недалеко від нас), у своїй 2-кімнатній квартирі. Зайнятість: будні з 9 до 18-19 год (графік обговорюється), дуже рідко - пару годин на вихідні (за домовленістю). Що робити: проводити із сином час, коли спить удень - приготувати йому їсти (меню обговорюється), інколи помити посуд. Відвідувати з ним розвивалки, гратися. Мені важливо, щоби людина, з якою буде мій син, приділяла йому максимум уваги. Хочемо зустріти нашу няню, котра буде сину добрим старшим другом, з якою він пізнаватиме світ навколо, поруч із якою безпечно, комфортно і є можливість рости гармонійною людиною, проявлятися повноцінною особистістю. ВАЖЛИВО! Педагогічна освіта несуттэва, головне - бути щасливою (це перше), із позитивним баченням світу, чесною, щирою та доброю, чуйною людиною. Перевагу надаємо няні, котра дотримується сучасних підходів до виховання дітей, знає, про що пише Петрановська, Гіппенрейтер, у словнику якої категорично відсутні судження типу "хлопчики не плачуть", "ти молодець, якщо з'їв кашу". Довідка про стан здоров'я - обов'язкова. Наявність своїх дорослих дітей у нашої няні ОБОВ'ЯЗКОВА. У нас є досвід взаємодії із 2 нянями, обидвох любимо і поважаємо до сих пір.  
 
 
Количество детей: 
Возраст детей: 2 - 5 лет  
 
 
 
Занятость:
Без проживания, Полная занятость 
Часы работы:
40-50 часов в неделю 
Работа на срок:
более 2 лет 
Водительское удостоверение:
Нет 
Автомобиль:
неуместно для данной вакансии 
 
Дата начала работы:
Немедленно 
Заработная плата:
65 грн./час или договорная 
Предпочтения по курению:
Не курящий/-ая 
 
 
 
 
 
Работа и вакансии для Няни в Виннице без посредников