Зарегистрироваться |  Вход | Стоимость |  О нас |  Вопросы и Ответы |  Контакты  
Сайт сейчас работает в режиме постепенного восстановления после большого технического сбоя некоторые функции могут еще не работать
 
Найти   В  
  Расширенный Поиск  
 
  Вернуться к результатам поиска  
Последний вход: Февраль 05, 2023 
 
 
 
 
  График работы:
  ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
 Утро      
 После обеда      
 Вечер      
 Ночь          
 
 
 
 
 
Няня в Киеве
 

 

 
 
 
 
Этот кандидат уже нашел работу
Присоединитесь к НашаНяня и звоните кандидатам напрямую
 
  Обо мне
 
У 2011 році закінчила Київський національний педагогічний університет імені М.П.Драгоманова,факультет дошкільне виховання.По закінченню навчання працювала 6 років виховатилем дитячого навчального закладу. Вже два роки працюю нянею з дітками різного віку.Люблю дітей тому і обрала професію вихователя.Маю трьох своїх діток , два сина 18 та 14 років, та донечку 16років. Вільний час присвячую пошуку чогось нового ,цікавого.Охоче навчаюсь, прагну швидко впровадитися в роботу і виконувати її якісно. Віддаюся повністю роботі, займаюся самоосвітою і самонавчанням ,приймаю до уваги набуті навики колег,ділюся з іншими своїми і віддаю набуті знання дітям.Працюю з дітьми різного віку,як з малюками так і зі старшими дітьми . Завжди вдається знайти спільну мову ,як з дітьми так і їх батьками .
Доброзичлива,весела,комунікабельна,шкідливих звичок не маю.
 
 
 
Гражданство:
Украина 
Право работать на территории Украины?:
Да 
Справка об отсутствии судимости:
Согласна получить 
Семейное положение:
 
Курение:
Не курю 
Знание языков:
Украинский 
 
Наличие водительского удостоверения:
Да 
Личный автомобиль:
Нет 
Умение плавать:
Да 
Религия:
Православие 
Готова работать в доме с домашними животными:
Да 
 
 
  Опыт работы и Образование
 
Опыт работы: 8 лет, Рекомендации с прежнего места работы: 2
Характеристика з місця роботи


ДНЗ "Веселка"Новомиргородського району,
Кіровоградської області,
1982 року народження,українка.
Ліпіна Наталія Василівна вихователь дошкільного навчального закладу "Веселка" з 2011 року. Навчально – виховний процес здійснює відповідно вимог Базового компонента дошкільної освіти,нової освітньої програми для дітей віком від 2 до 7 років "Дитина",програми розвитку дітей старшого дошкільного віку "Впевнений старт". Має належну теоретичну підготовку,володіє сучасними методиками освітньо – виховного процесу,детально продумує кожен його етап,вміло активізує пізнавальну діяльність. Володіє інформаційно – комунікативними технологіями. Виховує моральні якості дошкільника : доброту,чесність,чуйність до ближнього,повагу до старших,залучає до праці,виховує любов до рідного селища,своєї Батьківщини та рідних. Особливу увагу приділяє фізичному вихованню. Впроваджує досвід роботи вихователя Новомиргородського ДНЗ " Теремок"Кобилівської Наталії Миколаївни по формуванні здорового способу життя дітей дошкільного віку. Формує самостійне креативне мислення вихованців засобами теорії розв’язання винахідницьких завдань та ейдетики. Широко використовує для цього наочність,демонстраційний та роздатковий матеріал. Потребу дітей у дослідженні різних об’єктів навколишнього світу забезпечує через організацію експериментально – дослідницької діяльності. Здійснює особистісний диференційований підхід до малят. Застосовує інноваційні технології: кольоротерапію , казкотерапію, сендплей та інші. Проводить цікаві форми роботи : мікрофон, робота в парах,взаємоперевірку,довідкове бюро. Наталія Василівна створила в групі сучасне предметно – розвивальне середовище. Обновила ландшафтний дизайн ігрового майданчика. Постійно співпрацює з батьками. Планує різноманітні і нестандартні форми роботи : батьківські збори,бесіди,консультації,тренінги,круглі столи. Підтримує зв’язки з базовою Капітанівською загальноосвітньою школою І – ІІІ ступенів з питань наступності двох ланок освіти по підготовці дітей до навчання в школі . Постійно підвищує свій фаховий рівень шляхом самоосвіти, участь у педгодинах , педагогічних нарадах, консультаціях,бесідах,семінарах – практикумах,методичних об’єднаннях,школах педагогічного досвіду. Чуйна,тактовна,креативна,користується авторитетом серед колег та батьків.

Уважність, акуратність, терпіння, старанність це про неї.

Зав.ДНЗ Щербина Л.М 
 
 
Опыт работы с детьми следующих возрастных групп:
Новорожденный - 3 месяца, 1 - 2 года, 5 - 10 лет, Старше 10 лет  
Образование / курсы:
Педагогическое образование 
 
  Предпочтения по желаемой должности
 
Должность:
Няня, Воспитатель, Гувернантка, Няня-домработница, Няня-сопровождающая, Помощница, Работаю до поздна, бывает не могу ответить на звонок ,пишите на почту или смс на телефон ,перезвоню обязательно,спасибо за понимание. 
Приемлемые варианты работы:
С проживанием или Без проживания, Полная занятость, Частичная занятость 
К-во рабочих часов в неделю:
40-50 часов в неделю 
Работа на срок:
   сколько понадобится работодателю
 
Готовность выполнять следующие обязанности:
   Приготовление пищи
 
   Легкая уборка
 
   Выполнение поручений
 
   Частичная уборка
 
Узгоджую з роботодавцем.
 
Дата начала работы:
Июль 05, 2019 
Желаемая зарплата:
80 грн./час 
Максимум детей в семье для одновременной работы:
двое детей 
Готовность путешествовать с семьей:
Да 
Готовность работать с детьми-инвалидами:
Нет 
Работа по дому:
   Приготовление пищи по просьбе работодателя
 
   Легкая уборка дома как минимум раз в неделю
 
   Выполнение поручений
 
Узгоджую з роботодавцем.