Зарегистрироваться |  Вход | Стоимость |  О нас |  Вопросы и Ответы |  Контакты  
Сайт сейчас работает в режиме постепенного восстановления после большого технического сбоя некоторые функции могут еще не работать
 
Найти   В  
  Расширенный Поиск  
 
  Вернуться к результатам поиска  
Последний вход: Август 28, 2017 
 
 
 
 
  График работы:
  ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
 Утро
 После обеда
 Вечер
 Ночь
 
 
 
 
 
Няня в Киеве
 

 

 
 
 
  Марина Вадимівна Є. 
  Возраст: 28      Киев
 
Номер анкеты (ID): 69776 
Предоставляю услуги: Няня, Няня-домработница 
Занятость: С проживанием, Полная занятость, Частичная занятость 
 
  Присоединитесь к НашаНяня и звоните кандидатам напрямую
 
  Обо мне
 
Про себе: дуже люблю дітей.Працюючи з дітьми, я зрозуміла, що всі діти по своєму унікальні, тому в роботі завжди шукаю індивідуальний підхід до кожної дитини, підбираю терапевтичні та корекційні методи роботи, відповідно до потреб та особливостей дитини. В роботі важливого значення надаю творчому розвитку особистості.
Вміння та навички: практичний досвід по догляду і вихованню дітей різного віку (виконання уроків, підготовки до школи, дошкільна підготовка до школи, ранній розвиток). Вміння надати допомогу по дому (прибирання, готування, прання, догляд за меблями). Знання та вміння з надання першої медичної допомоги. Вмію застосування методи: арт-терапії, казкотерапії, аромотерапії, музикотерапії, психодрами та тілесно-орієнтованої психотерапії.Знаю різні методики раннього розвитку.Розвиток дрібної і крупної моторики дітей за допомогою глинотерапії, пісочної терапії та фізичних вправ.Підготовка дітей до школи.Психологічні ігри.
Освіта:Національний університет «Острозька академія».Психолог у сфері освіти,охорони здоров'я та соціальної допомоги, фахівець з вікової та педагогічної психології.
Займаюся науково-дослідницькою роботою, брала участь у наукових конференціях та конкурсах, таких як:
1. Участь у V Міждисциплінарній науково-практичній конференції студентів та молодих учених: «Актуальні питання соціально-політичних наук: політологія, психологія, документознавство та інформаційна діяльність» в НаУ «Острозька академія». Тема роботи: «Роль «ілюзії знання» в ефективності здійснення метапам’яттєвого контролю» (3 березня 2016 р.);
2.Участь у VІ Міждисциплінарна науково-практична конференція студентів та молодих учених: «Актуальні питання соціально-політичних наук: політологія, психологія, документознавство та інформаційна діяльність» в НаУ «Острозька академія». Тема роботи: Особливості репрезентації життєвих подій в автобіографічній пам’яті студентів: перспективи емпіричного дослідження»
(14 березня 2017 р.);
3.Участь у ІV Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Особистість і суспільство: методологія і практика сучасної психології» Тема роботи: «Autobiographical memory and metacognition» (15 травня 2017 р.);
4. Призерка Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі "Педагогічна і вікова психологія" Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д. Ушинського. Посіла 2 місце. Тема роботи: «Роль «ілюзії знання» в ефективності здійснення метапам’яттєвого контролю» (17 березня 2017 р.).
Учасниця «Поетичного марафону» на основі творчості Тараса Шевченка (Книга рекордів України) та учасниця «Найдовшого марафону читання» (Книга рекордів Гіннеса) в НаУ «Острозька академія».
Займалася із дітьми в КЗ «Острозька спеціальна загальноосвітня школа інтернат №2 I-II ступенів», впроваджувала програму корекційного розвитку мислення у дітей з особливими потребами за допомогою глино-терапії протягом 2013-2014 навчального року.
У 2017 році проводила адаптаційні тренінги для першокурсників з метою сприяння згуртованості групи та побудови ефективної взаємодії.
Була однією із тренерів та розробників програми розвитку дитини дошкільного віку та профілактичних занять та тренінгів для батьків, в рамках проекту «Мистецтво самопрезентації» в НаУ «Острозька академія»протягом 2016-2017р.
Розробила та провела тренінг-марафон для студентів «Таємниці жіночності: шлях до змін» у 2017році.
Протягом 2016-2017 років, активно брала участь у профорієнтаційній роботі з школярами та студентами педагогічного коледжу. Проводила тренінги для абітурєнтів.
Постійно підвищую свій інтелектуальний рівень, відвідує і сертифікатні програми професійної підготовки, які фунціонують при НаУ «Острозька академія». А, саме: освітньо-тренінговий курс «Консультування в роботі практичного психолога» (2013-2015 рр); сертифікатна програма: «Практична психологія і психотерапія» (2013-2015 рр); сертифікатна програма за напрямом: «Організаційна психологія» (2015-2016 рр); сертифікатна програма «Мистецтво самопрезентації» (2015р.).

Хобі: професійно займалася плаванням, закінчила художню школу. 
 
 
Гражданство:
Украина 
Право работать на территории Украины?:
Да 
Справка об отсутствии судимости:
Согласна получить 
Семейное положение:
замужем/женат 
Курение:
Не курю 
Знание языков:
Украинский, Русский, Английский, Французский, Польский 
 
Наличие водительского удостоверения:
Да 
Личный автомобиль:
Нет 
Умение плавать:
Да 
Религия:
Католицизм 
Готова работать в доме с домашними животными:
Да 
 
 
  Опыт работы и Образование
 
Опыт работы: 1 год, Рекомендации с прежнего места работы: 1
Психологічна практика, що включає в себе проведення індивідуальних консультацій, тренінгів, семінарів, майстер-класів, робота з дітьми та підлітками, тренінги для батьків.
Назви проведених групових занять в межах приватної психологічної практики:
1.Була однією із тренерів програми розвитку дитини дошкільного віку, в рамках проекту «Мистецтво самопрезентації» протягом 2016-2017 року в Центрі практичної психології та психотерапії на базі Національного університету «Острозька академія».
В мої обов'язки входило: психодіагностична робота (індивідуальна діагностика дитини та групова діагностика), профілактична робота (профілактичні заняття та тренінги для батьків), психокорекцій на робота (розробка програми розвитку дитини дошкільного віку в рамках проекту та проведення розвиваючих занять).
2.Адаптаційні тренінги для першокурсників з метою сприяння згуртованості групи та побудоови ефективної взаємодії.
Кількість занять:6.Тривалість однієї зустрічі:4 години.
Розробка та проведення тренінгу - марафону «Таємниці жіночності: шлях до змін».
Методи:арт-терапія, аромотерапія, музикотерапія, психодрама, тілесно-орієнтована психотерапія.
Кількість занять:10.
Тривалість однієї зустрічі:4 години.
3.Волонтером працювала у "Острозькій спеціальній загальноосвітній школі-інтернат №2 1-2 ступенів" Рівненської обласної ради".(1 рік) "Розвиток мислення у дітей із ЗПР"
 
 
 
Опыт работы с детьми следующих возрастных групп:
1 - 2 года, 2 - 5 лет, 5 - 10 лет, Старше 10 лет  
Образование / курсы:
Диплом бакалавра/специалиста, Педагогическое образование 
Психолог у сфері освіти,охорони здоров'я та соціальної допомоги, фахівець з вікової та педагогічної психології. 
 
  Предпочтения по желаемой должности
 
Должность:
Няня, Няня-домработница 
Приемлемые варианты работы:
С проживанием, Полная занятость, Частичная занятость 
К-во рабочих часов в неделю:
более 50 часов в неделю 
Работа на срок:
   сколько понадобится работодателю
 
Готовность выполнять следующие обязанности:
   Приготовление пищи
 
   Легкая уборка
 
   Стирка детских вещей
 
   Присмотр время от времени за друзьями/гостями детей
 
   Глажка детского белья
 
   Детская гигиена и содержание в порядке детских комнат
 
   Помощь в выполнении домашнего задания
 
   Готовность следовать диетическим нормам детского питания
 
   Приготовление школьных обедов
 
   Содержание в порядке детских вещей
 
   Планирование детских мероприятий / внешкольных занятий
 
 
Дата начала работы:
Август 23, 2017 
Желаемая зарплата:
80 грн./час или 13000 - 15000 грн./месяц 
Максимум детей в семье для одновременной работы:
двое детей 
Готовность путешествовать с семьей:
Да 
Готовность работать с детьми-инвалидами:
Нет 
Работа по дому:
   Закупка продуктов питания
 
   Приготовление пищи по просьбе работодателя
 
 
 
Дополнительный опыт / квалификации / предпочтения:
1)Навчально-терапевтична програма з практичної психології. Навчально-терапевтична програма з практичної психології за напрямами: консультування в гештальт-підході; психодрама; психологічне консультування з дітьми та батьками; піскова терапія; тілесно-орієнтована терапія; арт-терапія. 2 роки. 2)Навчально-тренінговий курс "Консультування у роботі практичного психолога". Пройдена тематика навчально-тренінгової програми: консультативний процес як форма роботи практичного психолога; роль, місце та функції консультанта в процесі консультування; особливості побудови та здійснення консультативної взаємодії; методи та техніки консультування; особливості консультування клієнтів, залежно від типу особистості; етапи психоемоційного розвитку та їх значення у процесі консультування; робота з соромом, провиною, страхом; консультування клієнтів, які пережили втрату; консультування клієнтів з ПТСР; сімейне та парне консультування; психологічне консультування при сексуальних дисфункціях. Загальна тривалість: 120 академ.годин. 3)Курси теоретичної і практичної підготовки за напрямом "Мистецтво самопрезентації". Курси теоретичної і практичної підготовки за напрямом "Мистецтво самопрезентації", що включало теми: організація публічного виступу; страх публічності: природа, методи, робота; гігієна голосу, співоче дихання, вокальна техніка; хореографія як засіб самовираження:естетика руху; основи акторської майстерності. 1 рік. 4)Сертифікатна програма за напрямом: «Організаційна психологія» Учасники опанували знаннями, необхідними для здійснення організаційного консультування, й навчилися: професійно відбирати персонал і формувати ефективні групи; сприяти командоутворенню й здоровому спілкуванню в організації; стимулювати ефективну діяльність працівників, забезпечувати партисипативність персоналу; здійснювати психологічну саморегуляцію в умовах організаційних впливів; застосовувати психологічний тренінг для навчання персоналу; користуватися техніками тайм-менеджменту та самоменеджменту; оцінювати психологічні аспекти діяльності працівника й колективу. 1 рік. 5)Робота через тіло в практиці надання професійної психологічної допомоги (2016-2017,1 рік) 
 
 
  Рекомендации
 
Гандзілевська Галина Борисівна 
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОСТРОЗЬКА АКАДЕМІЯ»ЦЕНТР ПРАКТИЧНОЇ ПСИХОЛОГІЇ ТА ПСИХОТЕРАПІЇ Адрес: 35800, Україна, Рівненська область, м. Острог, вул. Семінарська, http://psychology.oa.edu.ua. РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ЛИСТ Євтушик Марина-Катерина Вадимівна була однією із тренерів програми розвитку дитини дошкільного віку, в рамках проекту «Мистецтво самопрезентації» протягом 2016-2017 року в Центрі практичної психології та психотерапії на базі Національного університету «Острозька академія». В її обов'язки входило: психодіагностична робота (індивідуальна діагностика дитини та групова діагностика), профілактична робота (профілактичні заняття та тренінги для батьків), психокорекцій на робота (розробка програми розвитку дитини дошкільного віку в рамках проекту та проведення розвиваючих занять). Євтушик Марина-Катерина Вадимівна зарекомендувала себе як організована, старанна, творча, ініціативна та здібна співробітниця. До всіх завдань ставиться відповідально, виконує з цікавістю та наполегливістю. Марина-Катерина Вадимівна має психологічну освіту, знає і використовує в роботі методики раннього розвитку, постійно підвищує свою майстерність, відвідує різноманітні семінари та сертифікатні програми, читає різні книги з виховання та розвитку дітей. Вона вміє знаходити спільну мову з людьми, зацікавити і захопити дітей, турботлива та терпелива. Хочу відзначити сумлінність, акуратність, старанність, добросердя, терпіння по відношенню до дітей, ввічливість і тактовність по відношенню до керівництва проекту. Марина-Катерина Вадимівна може легко зацікавити дітей різними психологічними іграми, заняттями, володіє техніками підготовка дітей до школи. Має високий авторитет серед колективу за відповідальне ставлення до справи, надійність, глибокі знання, доброзичливість і суспільну активність. Я з радістю рекомендуємо Марина-Катерина Вадимівна в якості няні і вихователя дитини в сім’ю. Як досвідчений і винахідливий професіонал, вона, безсумнівно, стане прекрасним помічником у вихованні дитини. На всі питання з приводу роботи Євтушик Марина-Катерина Вадимівна, я готова відповісти: Гандзілевська Галина Борисівна (заступник директора Центра практичної психології та психотерапії, кандидат психологічних наук, доцент кафедри психолого-педагогічних дисциплін, гештальт-консультант, ведучий тренер навчально-терапевтичної групи ( напрямок- психодрама, методи роботи психолога з дітьми), керівник сертифікатної програми “Мистецтво самопрезентації). Марина є нашою гордістю! Ви можете знайти її на сайті центру http://psychology.oa.edu.ua.